Hit med dine nemme opskrifter!

I min evige frustration over at jeg hver dag er nødt til at finde på noget at spise til aftensmad, med mindre jeg for 1000. gang vil bestille alt for dyr mad udefra, har jeg lige bikset en lille hjemmeside sammen hvor jeg samler nemme opskrifter. Den har jeg kaldt Nem Singlemad, men man behøver ikke være single for at få glæde af den. 😉

Jeg håber du har noget at bidrage med, for så bliver det lidt sjovere. 🙂 Se hjemmesiden på http://nemsinglemad.dk, og send mig så dine opskrifter. Jeg takker ærbødigst!

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Hit med dine nemme opskrifter!

  1. Virkeligt godt initiativ. Har selv været single i 5 år indtil for nyligt og i starten brokkede jeg mig altid over hvor svært det er at lave mad til en person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.