Hurra, jeg keder mig!

Jeg har ikke prøvet at kede mig de sidste 8 år. Siden jeg mødte min ekskæreste Gunther og vi sammen begyndte at oversætte Bruce Moens 1. bog, Rejser ind i det Ukendte, har jeg haft hovedet fyldt med alt muligt jeg gerne ville. Og samtidigt med at jeg har ført nogle af de ting ud i livet, har jeg skiftet både job, bolig og kæreste et par gange og været ude i nogle års følelsesmæssigt kaos undervejs.

Men nu er der ro! Virkelig for alvor ro! Som du måske har læst, droppede jeg fuldtidsjobbet for 8 måneder siden og blev selvstændig. Dengang havde jeg to større projekter i mit hoved som jeg længtes efter at få gjort færdige. De to projekter er (næsten) ude af mine hænder nu. Det første var at få udgivet Bruce Moens 2. bog, En Rejse Hinsides al Tvivl – den er klaret. Det andet var at få udgivet min egen bog, Hvem er du utro, og den er jeg netop færdig med at skrive. Der er stadig lidt redigeringsarbejde, men den ligger ikke konstant og lurer i baghovedet som den har gjort de sidste to år!

Det er simpelthen så dejligt! Jeg har mange gange i løbet af de senere år sagt “det ku’ sgu være helt dejligt at prøve at kede sig – bare en dags tid!”, og tænk, det har jeg fået overskud til nu. Ikke at jeg faktisk keder mig – så’n på en negativ måde – men jeg oplever lange stunder med stilhed i mit hoved, og det kommer stadig bag på mig når jeg tager mig selv i at sidde og tænke på ingenting efter flere års konstant strøm af “jeg skal også lige have gjort det, og det næste, og det næste, og så…”

Det skal nok komme igen, for jeg har flere bøger på bedding, og jeg har også mine freelanceopgaver og snart et bijob 15 timer om ugen + mine sædvanlige hobbyer – så kedsomhed kommer jeg næppe til at lide af for alvor, men lige nu nyder jeg bare at min hjerne får sig en velfortjent pause. Aaah. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

4 thoughts on “Hurra, jeg keder mig!

 1. Jeg har lige haft en sommerferie, hvor jeg fik mulighed for at “kede” mig.. på den gode måde. Det er godt nok også lang tid siden, jeg har haft den mulighed.

  Og når jeg ikke kedede mig, var jeg sammen med min kone og to drenge. Det er ikke sidste gang vi tager på ferie for at kede os. Dejligt.

  Nå – men jeg skal ikke forstyrre dig og dine tanker om ingen ting.

  Potter

 2. Stort at du sprang fra det sikre, til selvstændig.
  Håber at det er selvvalgt hver gang du keder dig 😉

  For 2 uger sidens tog vi på et weekendophold med 2 hold venner, og for første gang i flere år, valgte jeg ikke at åbne nettet/mails.

  Boe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.