Hvad tror du der sker når vi dør?

Jeg har i dag (hm, nu er det vist ved at være i går) haft fornøjelsen af at være gæst i udsendelsen Apropos på P1. For en gangs skyld var det ikke utroskab jeg skulle interviewes om, men derimod livet efter døden. Det er nemlig ugens tema i Apropos, og da jeg blogger om det på efterlivet.dk, havde de inviteret mig indenfor til en snak. Udsendelsen kan du høre her hvis emnet interesserer dig: P1 Apropos 31/5-11

Hvad tror du der sker når vi dør, og hvad underbygger evt. din tro på netop det?

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Hvad tror du der sker når vi dør?

  1. Meget enig med Mads. Helt sort og stille.

    Det der underbygger min tro herpå mest er, at min far – som var ekstremt viljefast – lovede mig at hjemsøge mig, hvis der var et liv efter døden (meget sympatisk i øvrigt!!). Jeg har nu (6 år senere) intet hørt. Så intet liv efter døden, bare helt sort.

  2. Jeg tror, at vi kommer i himlen når vi dør. Altså ikke sådan bogstavelig talt, men jeg tror, at vi bliver skytsengle for nogle i vores familie fx.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.