Hvilket køn føler du dig som?

Jeg så det her indlæg på Kvinde kend din krops Facebook-side:

(Og her er en artikel på dr.dk om Ehm)

Og det fik mig til at tænke.

Jeg tænker over om jeg nogensinde har “følt mig som en pige”. Og det synes jeg egentlig ikke jeg har. Jeg har heller ikke følt mig som en dreng. Jeg har bare følt mig som mig, og det er der så nogen der har fortalt mig er “pige”. Måske er kønnet slet ikke noget vi “er”, men noget vi “får på”. Og nogle mennesker er så fra fødslen så fintfølende at de tydeligt mærker at de ikke passer ned i de kasser nogen prøver at putte dem i. Eller hvad? Jeg synes det er interessant at tænke over.

Hvad ved vi overhovedet om hvordan det føles at være dreng eller pige – før nogen fortæller os det? Er køn noget der kan mærkes indeni, eller er det bare noget med hvordan vores krop ser ud?

Hvis du tænker efter, har du så nogensinde følt dig som et bestemt køn?

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.