Lad os da boykotte alle bøfhuse – og fiskerestauranter!

Jensen’s Bøfhus har lagt sag an mod Jensens Fiskerestaurant – og vundet. Det er åbenbart virkelig noget der kan få folk op af stolen. De boykotter nu bøfhusene eller chikanerer dem ved f.eks. at bestille bord og aldrig dukke op. (Altså lige indtil de har glemt sagen om 3 måneder og spiser der igen.) Og jeg kan såmænd godt forstå forargelsen.

Jeg har mere svært ved at forstå hvad der IKKE kan få folk op af stolen i samme grad. Hvad angår bøfhuse og fiskerestauranter. Men det er måske fordi det er noget der kræver lidt mere end bare at synes godt om en Facebook-side og vælge naborestauranten. Og derfor er det noget de fleste helst lukker øjnene for. Altså virkelig – helt bevidst. De vil! ikke! vide det!

Her er en udfordring til dig. Også dig der godt synes du ved det. Se filmen Earthlings. Og få øje på hvad der virkelig er at forarges over mht. bøffer og fisk.

Jeg ved godt de to ting ikke kan sammenlignes. Men det kan de alligevel derhen at den mest horrible af de to sager ikke får ret meget opmærksomhed. For den kræver at man tager personligt ansvar.

Som barn undrede jeg mig over ordet svineproduktion. “Jamen mor, man kan da ikke producere svin – det gør de vel selv??” Desværre må jeg som voksen sande at der virkelig er tale om dyrefabrikker. Og jeg skulle så blive 40 før det gik op for mig at det kun er mig (og en masse andre mig’er) der kan stoppe det, for så længe der er penge i det, er der åbenbart ingen politikere der gør.

Så hold nu op med at støtte det lort. Skær som minimum gevaldigt ned. Hvis du ser den film, bliver det faktisk ikke særlig svært.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Lad os da boykotte alle bøfhuse – og fiskerestauranter!

  1. Jeg kan godt forstå Jensen’s bøfhus. Folk skal til at følge med i sagen, før de begynder at udtale sig om, hvor forfærdeligt det er. Jensen’s har sagt at, de ikke er ude på at ødelægge noget, det eneste de kræver var, at han slettede ” ‘ ” i sit navn. Men det ville han ikke gå med til. Folk begyndte at relatere de 2 restauranter, og troede at han havde åbnet en fiskerestaurant. Hvis folk satte sig ind i Jensen’s bøfhus sted, så ville de kunne forstå det.

  2. jeg kan godt se sagen for begge synspunkter, da jeg udmærket godt kan forstå Jensens bøfhus ikke vil forbindes med Jensens fiskerestaurant. Men jeg forstår ikke man kan få rettighederne over at bruge et familie navn som mange i Danmark deler som Jensen i deres virksomheds navn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.