Hyldest til en kvinde

Jeg kender en kvinde som er noget ganske særligt. Det har jeg altid syntes, men vi har aldrig set ret meget til hinanden, så jeg har egentlig ikke kendt hende ret godt. Det er vi nu heldigvis begyndt på, og det har ikke fjernet det særlige ved hende. Hun fortalte mig forleden til min overraskelse at hun beundrer mig og ligefrem ser mig som et forbillede, og det var jo en helt fantastisk kompliment at få. Den vil jeg gerne gengælde. Ikke fordi man absolut skal gengælde den slags, men fordi jeg oprigtigt kan, og fordi den slags varmer, og fordi hun skal vide at hun er fantastisk, hvis nogen (evt. hende selv) skulle prøve at bilde hende det modsatte ind.  Så, kære veninde, som jeg ved læser med på min blog, her er 5 ting jeg beundrer dig for:

1. Du er en fighter. Hver gang du falder, rejser du dig op. Det kan godt være at du falder igen. Og igen. Men du rejser dig hver gang. Og du bliver stærkere og klogere for hver gang. Det er det der kendetegner en vinder. Taberne er alle dem der bliver liggende hjælpeløse og fulde af selvmedlidenhed. Du rejser dig – hver eneste gang.

2. Du er sprudlende og levende at være sammen med.

3. Du kæmper for det du tror på. Du bliver vegetar når mennesker er onde ved dyr. Du skriver glødende protestbreve når mennesker er onde ved mennesker. Du forsøger at få andre til at gøre noget og gør selv alt det du kan mod den uretfærdighed du ser. Andre lukker øjnene (jeg er selv en af dem). Du gløder og bliver oprørt og debatterer. Det er en passion der kun kan have en positiv effekt på verden.

4. Du laver fantastisk god mad. (OG – vigtig detalje: laver salat i spisevenlige småbidder som ALLE burde gøre ;-))

5. Du uddanner dig igen og igen. Nogle synes sikkert det er tegn på ubeslutsomhed eller hvad ved jeg. Jeg synes det er tegn på kreativitet, interesse for mange ting og en lyst til at “blive til noget” og gøre noget med sit liv. Man kunne jo også bare lægge sig ned og give op som så mange andre.

Så tak fordi du tog initiativ til at vi skulle ses noget mere. Det synes jeg var en helt vildt god ide! 😀 Glæder mig til vi ses igen.

Kærlig hilsen
Anja

P.S. Sidder du nu som tilfældig bloglæser og tænker at dette indlæg da bare skulle have været en personlig mail i stedet, så nej – det skulle nemlig inspirere dig til at gøre det samme: Fortæl nogen du holder af, hvorfor du holder af dem. De bliver helt sikkert glade for at høre det.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Hyldest til en kvinde

  1. Sidder med kriblende myrelorte over hele kroppen. Og den varmeste følelse af genkendelse. Ville gerne udtrykke alle mulige kloge tilkendegivelser – men du har sagt det hele. Hvor er det smukt, hvor er du sej, og hvor er jeg enig;)

  2. Tuder nu for Gud ved hvilken gang igen, er simpelthen så rørt og glad, og ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Det er en af de smukkeste ting, nogen nogensinde har gjort for mig. Måske – bare måske – er jeg ikke så slem, som jeg går og tror.

    Anja, du er en engel, og jeg er så glad for, at du er mit liv. Du er en konstant kilde til inspiration til tro på mig selv og stå ved mig selv. Tak fordi, du er dig!

    Og Ea – nu får du mig også til at tude! Men på en virkelig dejlig måde!

    Og, hvis der sidder nogen og læser med – tag imod udfordringen og fortæl nogen du holder af, hvorfor du holder af dem. Det har væltet min verden. På en fantastisk, positiv måde. Har ikke ord nok.

    Tak! (Her ville jeg gerne lave et hjerte :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.