Jeg boller til højre og venstre – også med dyr!

… eller 😉 … det er i hvert fald en fordom jeg er blevet mødt med i denne uge inde på B.T.s Facebook-side efter at jeg blev interviewet til en artikel om at dele kæreste. Anledningen var at filmen En to tresomt havde premiere, og den handler om netop det.

Klamt

Jeg er ikke så rystet over at folk har fordomme – dem har jeg vel også nogle stykker af. Og jeg tager dem heller ikke personligt. Men altså … boller med dyr?? Fordi man deler kæreste med nogen?

Det var egentlig meningen jeg ville skrive et længere indlæg her om fordømmelse. Og noget med det sære i at kalde andres personlige livsvalg for klamme. Men jeg tror bare jeg lader skærmudsnittet tale for sig selv. Dem der har brug for at læse sådan et indlæg, finder aldrig vej til en blog som min alligevel.

Hvis du vil dine fordomme om polyamori til livs (eller måske have nogle af dem bekræftet?), så kig på polyamori.dk eller utroskab.org. Jeg lover at det tætteste jeg kommer på dyresex, er det her:

To frække misser fanget i en 69'er på min seng
To frække misser fanget i en 69’er på min seng
Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Jeg boller til højre og venstre – også med dyr!

  1. Mener du dyresex, Aksel? Det er jeg bestemt ikke tilhænger af (andet end den der foregår mellem dyrene, naturligvis ;-)). Men jeg synes der er så mange andre horrible måder dyr mishandles på at dét burde fylde meget mere i debatten og dyresex meget mindre – især fordi det allerede er forbudt ifølge Dyreværnslovens paragraf 1 at mishandle dyr, hvilket jo også inkluderer seksuel mishandling. Et langt større problem er det at landmænd åbenbart gerne må mishandle dyr i profittens tjeneste. Der synes jeg man skal tage fat først.

  2. Der kan jeg ikke være mere enig. Vi burde have meget mere øget fokus på alt dét, der sker ude på landet. Dog skal alt den fokus vi har pt. væk fra dyreforsøg. WSPA bruger rigtig meget tid på at forklare og kæmpe for at dyreforsøg skal udelukkes. For det første kan vi vist godt blive enige om, at det skal det bestemt ikke. Og får det andet kunne du bruge deres tid og resurser på meget mere fornuftige ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.