Jeg har vistnok fået kat

Jeg har altid været vild med katte og har for det meste også haft en eller flere ad gangen, men ikke de sidste 4-5 år. Min eks og jeg havde tre på et tidspunkt, men så flyttede vi op i denne lejlighed på 3. sal hvor de var nødt til at være indekatte, og så var det ikke så sjovt længere. Især fordi de tre faktisk ikke kunne fordrage hinanden. Jeg er kattemenneske, så jeg kunne godt have levet med det, men min eks var knap så tolerant på det område, så vi fandt nye gode hjem til dem. De sidste par år har jeg så boet alene, og så har jeg ikke villet anskaffe mig en. Mit liv har været i konstant forandring de sidste mange år, så jeg ville ikke regne med at jeg blev boende her, og det sidste års tid har min lejlighed da også været til salg, og hvem ved om jeg så kan have en evt. kat med et nyt sted hen. Det ville også være besværligt med kat hvis jeg skulle på ferie en uge, for jeg har ikke lige nogen i nærheden der kan passe den. Så jeg affandt mig med at jeg ikke skulle have en kat i mit liv for tiden. Men nu har jeg vist fået mig en alligevel …

Min kærestes mor havde to katte. Det var der en af de andre beboere i hendes ejendom der blev muggen over, for man må kun have en. Hvordan det kan genere andre at nogen har to, når de er indekatte, forstår jeg ikke, men regler er selvfølgelig regler. Så hun var altså nødt til meget pludseligt at skaffe sig af med den ene. Katteglad som jeg er, tilbød jeg så at den da kunne bo her indtil vi kunne finde et permanent hjem til den. Og her har den så boet nu i 2-3 uger.

Jeg har stadig en masse fornuftige tanker om hvorfor den ikke skal blive boende, mennnnnnn altså … For pokker, hvor er den sød! Behøver jeg sige at jeg endnu ikke har fået annonceret efter en ny ejer? 😳

Nåh ja, I skal da lige se (og ikke mindst høre!) ham. Han hedder Tarzan og er en flot sort Orientaler:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

4 thoughts on “Jeg har vistnok fået kat

 1. Hej Anja.

  Så din video med Tarzan, og tænkte om du/i havde fundet et sted til ham?
  Hvis ikke er jeg meget nysgerrig.
  Du må meget gerne skrive til min mail.

  Mvh. Belinda.

 2. Hej Belinda

  Det har jeg på en måde, for jeg har besluttet at han skal blive boende her hos mig indtil videre. Jeg kan jo være heldig at jeg kan have ham med når jeg engang skal flytte. 🙂

  Kh
  Anja

 3. Hej Anja 🙂

  Flot orientaler du har anskaffet dig der 🙂 Har du ikke problemer med at den kradser og ødelægger dine stuemøbler osv.?

  Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.