Kald mig bare Tante Opfinder

Jeg er i gang med at oversætte en bog, og jeg var ærlig talt ved at få lidt ondt i nakken af at have bogen liggende fladt foran mig på skrivebordet mens jeg skrev, men jeg ejer ikke en smart dokumentholder, og dem jeg har set, har i øvrigt ikke lige passet til en bog, eller de har været så høje at de ville skygge for skærmen. Hvad gør man så? Man laver sin egen bogholder! Og her er så opskriften:

Man tager en vinkel-tingest af en art – jeg havde en gammel bogstøtte af metal – og sætter fire stykker velcro på (fås i små klæbestykker i en 10’er-butik).

Bogstøtte med velcro
Bogstøtte med velcro

Så tager man låget fra en skotøjsæske og sætter 4 modsvarende stykker velcro på

Skotøjsæskelåg med velcro
Skotøjsæskelåg med velcro

Så sætter man de to sammen, og voila – så har man den perfekte bogholder!

Den perfekte bogholder
Den perfekte bogholder

Og så er det slut med ondt i nakken når man oversætter, da bogen nu har en fin læsevinkel.

Bogholderen i brug
Bogholderen i brug

Jeg syntes selv jeg var ganske genial da jeg havde lavet den, og det synes jeg åbenbart endnu siden jeg vil dele historien med dig.

I næste uge vender jeg MÅSKE tilbage med indlægget “Flere spændende gør det selv-projekter med gamle ting af pap og metal”.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

4 thoughts on “Kald mig bare Tante Opfinder

  1. Jeg tror slet ikke man kan købe sådan en. Eller jo, det kan man, men så er den så høj at man ikke kan have den stående foran skærmen (altså hvis man også gerne vil se hvad der foregår på den ;-))

  2. Simpelt men genialt. Arbejder selv med oversættelser og bøvler tit med tunge manualer og dokumentmapper.
    Tror jeg vil bygge lidt videre på ideen, og springe papkassen over. I stedet vil jeg sætte velkro på bagsiden af bogen/mappen/ringbindet. Så har kunden også lidt at tænke over, når jeg afleverer oversættereksemplaret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.