Kom med på eventyr

Da jeg gik ind i doTERRA startede den fineste, blideste, dybeste healingsrejse jeg længe har været på – og den fortsætter. Jeg tror ikke det var sket hvis ikke jeg var gået all in som bygger og havde haft Christine Eilvig ved roret. Olierne er i sig selv magiske, men kombinationen med Christines business mentoring, og den ramme hun formår at sætte op for glæde, lethed og høj bevidsthed, er uvurderlig. For ikke at tale om hvad det betyder at være blevet del af et netværk af kærlige og bevidste ligesindede, og de venskaber der er opstået i kølvandet af det. Jeg ELSKER det!

Det her er et foredrag Christine holdt for zoneterapeuter, men du kan bruge det hvad du end arbejder med, hvis du mærker olierne kalde. (Og faktisk også hvis du ikke gør )

Sig endelig til hvis jeg skal hjælpe dig i gang med olierne, eller du bare har spørgsmål – der er ingen dumme af slagsen.  Du kan skrive til mig på anja@essentielleolier.dk, og jeg blogger om eventyret på essentielleolier.dk

Du er også meget velkommen i min oliegruppe på Facebook:

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.