5 kvindekoncepter jeg respekterer, nr. 1

Det første af 5 kvindekoncepter jeg respekterer, er: Vi Kvinder

Netværket Vi Kvinder har en helt særlig betydning for mig personligt. Jeg har før skrevet om det i indlægget “Du har mere at bidrage med end du tror!” hvor jeg fortæller at det var her jeg opdagede at jeg faktisk havde en masse at byde på som jeg ikke anede at andre kunne bruge til noget.

Det fede ved Vi kvinder-sitet er at  det hverken taler op eller ned til brugerne. Der er udelukkende fokus på det fede i at netværke og have et sted hvor man kan møde andre kvinder til lige præcis det man måtte savne andre kvinder i sit liv til. Det er ret billigt at være medlem, og der er ingen løfter om lykke – andet en den man selv skaber ved at være aktivt deltagende.

Normalt netværker jeg faktisk allerhelst med begge køn, men lige med Vi Kvinder gør jeg en undtagelse. Hvad med dig? Ser du en fordel i at netværke især med dit eget køn, og gør du det i et særligt forum?

Læs i morgen om det andet af 5 kvindesites der tiltaler mig.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “5 kvindekoncepter jeg respekterer, nr. 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.