Massemord i Nordvest – 10 døde!

Der er ikke meget naturskønhed over København NV. Og dog, vi har vores småbitte oaser. En af dem har jeg de sidste par uger glædet mig usigeligt til endnu engang at nyde synet af efterhånden som foråret skred frem. For enden af Oldermandsvej nede ved Lygten kan man nemlig hvert forår nyde synet af en række smukke, smukke japanske kirsebærtræer (hedder de vist) i fuldt lyserødt flor. Og de sidste par uger har jeg altså gået og luret på om de små knopper mon ikke var ved at springe ud så jeg kunne få mit lyserøde forårsfix.

Men ak. Se så hvilket syn der mødte mig på vej til toget i formiddags:

Mord i Nordvest

HVORFOR?? Hvem helvede beslutter at det smukkeste i hele Nordvest-kvarteret skal dø?? Var der nogen der syntes det skyggede for deres fantastiske udsigt til Netto og Statoil?? Det er barbarisk, er det! 🙁 Dumme, dumme … nogen …

Men minderne har man da lov at ha’ …


De nu afdøde træer ved Oldermandsvej

Den skønhed der nu er frataget Nordvest

P.S. Tragedien endte faktisk lykkeligt – læs her.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Massemord i Nordvest – 10 døde!

  1. Du må tage en tur til Washington, DC…

    (Mon ikke de har været ramt af sygdom, bortset fra det. Det synes jeg sker for mange af byens træer i disse år.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.