Tragedien endte lykkeligt :-D

Hehe, man kan altså også fare i blækhuset (bithuset?) lidt for tidligt! Som du måske læste i går, var jeg vidne til en tragedie for enden af min vej. Men jeg var altså lidt for hurtig til at blive ked af det, for sørme om ikke historien endte lykkeligt. Da jeg gik forbi åstedet for et øjeblik siden, så det nemlig sådan her ud:

De nye små træer for enden af vejenJeg ved ikke hvor tydeligt det er på billedet (ellers kan du klikke for at se det større), men der står altså 6 spæde, nyplantede træer – endda på vej til at springe ud. Så godt nok får jeg ikke det stooooore lyserøde fix i år, men det vender tilbage. Jeg er glad igen. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Tragedien endte lykkeligt :-D

  1. 😀 Når enden er god er alting godt – dejligt at se der blev plantet nogle nye. Mon det er en ny måde at få gang i økonomien, hyr folk til at fælde træer, derefter hyr dem igen til at plante nye.

  2. Dejligt! At springe ud som træ… hvor poetisk. 🙂 Minder mig om første episode af NatuRadio, som jeg forsøger at reklamere uhæmmet for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.