Netværk

Som voksen kan det være svært at få sig et godt netværk. Da man gik i skole, havde man sine klassekammerater, dem fra sportsholdet, dem fra musikskolen, dem fra fritidsklubben… Mange voksne har kun deres familie og deres arbejdsplads. Det er ikke altid barn-/ungdomsvenskaberne varer ved. Folk får selv børn eller får travlt med andre ting, og så ses man ikke så tit mere. Kollegerne ser man rigeligt til i hverdagen.


Ønsker man at udvide vennekredsen eller bare have nogle at dele gode oplevelser med, kan internettet være en fantastisk hjælp. Jeg har selv haft stor glæde af disse internetportaler:

Vi Kvinder
Som navnet siger, er det et netværk for kvinder. At melde mig ind er noget af det bedste jeg længe har gjort! Det koster 300 kr. pr. år at være med, og de penge er givet godt ud. Det fungerer på den måde at alle medlemmer har deres egen profil hvor de skriver og fortæller om sig selv. Derudover er der en “opslagstavle” som man bruger til at danne netværk med eller bare søge nogle der vil med på cafe på lørdag. Et netværk kan være af faglig karakter, det kan være et forretningsnetværk hvor man hjælper hinanden med selvstændige virksomheder, eller det kan være ren hygge. Jeg selv tog engang initiativ til noget jeg kaldte “Nus om hinanden-dag” hvor man mødes og forkæler hinanden med f.eks. healing, massage, zoneterapi og ansigtsbehandlinger. Andre initiativer er f.eks. gå i byen-aftener, madlavningsklubber, litteraturgrupper og spirituelle netværk. Der er noget for enhver smag. Og er der ikke det man søger, laver man det selv! Det er meget let. Fælles for medlemmerne er at de er kvinder som ikke sidder og venter på at der sker noget, men selv får noget til at ske.

Jubii-debatten
Her har jeg deltaget i mange år. Det er et ganske almindeligt debatforum hvor alt mellem himmel og jord debatteres. Efterhånden som man “lærer folk at kende” på skrift, får man lyst til at mødes i virkeligheden. Jeg har foreløbig fået et par gode venskaber ud af det og mange gode bekendtskaber.

Amino
Da jeg for nogle siden begyndte at drømme om at blive selvstændig, fandt jeg Iværksætterdebatten Amino. Det har jeg haft sindssygt stor gavn af. Jeg har fået flere gode venner derinde, er kommet i gang med mit eget forlag og fik endda job der. Nu er jeg dog kun freelancer, for selvstændig blev jeg. 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.