Skrivning

Min kærlighed til skrivning er en af grundene til at jeg altid har haft hjemmesider på internettet. De giver nemlig mulighed for at udtrykke mig på skrift. Jeg kan mærke at jeg lever mere når jeg skriver. Jeg bliver helt høj af lykke når jeg har skrevet meget. Og det betyder ikke så meget hvad jeg skriver. Det kan være dagbogsagtige skriverier, tanker der bare skal ud. Jeg har ingen ambitioner om at blive den nye J.K. Rowling eller noget i den stil, men jeg har da mere seriøse projekter i gang også. Bl.a. har jeg jo skrevet en bog der hedder “Hvem er du utro? en anderledes bog om kærlighed og utroskab“. 🙂

Hvis du kan lide at skrive og gerne vil have noget inspiration, vil jeg anbefale Julia Camerons bøger Skriv, Kreativitet og Kunsten at være kreativ. Jeg kan også varmt anbefale Lilja Scherfigs skrivekurser.

Der findes nogle gode hjemmesider hvor man kan publicere sine tekster og kommunikere med andre skriveglade, f.eks. fyldepennen.dk og digte.dk – det har jeg gjort. Men jeg har selvfølgelig også lagt dem her på siden.

Digte skriver jeg mest når der er en følelse der presser sig på. Oftest kommer digtet helt af sig selv som noget jeg må skrive ned for at få følelsen ud. Det er sjældent noget jeg tænker ret længe over. Men jeg kan også bare digte lidt for sjov. En sjælden gang kommer der noget på engelsk, men for det meste er det på dansk.

Igen
Det du ikke gør

Strejf
Kryb
Grib mig
Læg dig i mit hjerte
Den nat
Lasso
Spor
Det smukkeste menneske
Grønne øjne
Hidden treasures
Let’s go
Søde du
Rigtig absurd digt om sindsbevægelse
Uhmm
Bevægelse
smerte
1000
Det usagte
To
Spejlet
… ved første blik
Det er bare det jeg mener når jeg siger…
Sure stodder
Bolden
Hullet
Længsel
Sorry
Åbent hjerte
Livet er tilbage
A prayer for music
Kagens dag
The kind, red spirits

Korte tekster
Gud lo
Da de vågnede
På vej til Oslo
Ørnen
Kamp
Mig og Tornerose

Her er et essay jeg skrev i forbindelse med en konkurrence på Fyldepennen.dk
1984 og nu

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Skrivning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.