Ren glæde!

Jeg er simpelthen så glad for tiden. Og er det ikke sjovt – så spørger folk (jeg selv inklusive) tit: Hvorfor er du så glad? Som om glæden altid have en specifik årsag. Men jeg oplever i øjeblikket den allerbedste af alle glæder, nemlig den der ikke har nogen årsag. Den betingelsesløse glæde der bare bobler frem indefra.

Men jo, jeg har da gjort noget aktivt for at finde den frem. Jeg har nemlig den sidste tid valgt helt bevidst at fokusere på alt det jeg kan glæde mig over, fremfor alt det der kunne gøre mig trist, urolig eller vred hvis jeg havde valgt at gå den vej.

Og det er ikke fordi jeg mener at man bare skal lægge et lag af sukker hen over de ting, men har du nogensinde tænkt over hvor tit man bliver advaret mod at undertrykke sine negative følelser, og hvor uhyre sjældent – om nogensinde – man bliver advaret mod at undertrykke de positive? Det er som om vi mener at de negative er de mest naturlige, mens de positive skal have en årsag. Tænk hvis det er omvendt?

Jeg har et par glade anbefalinger til dig her:

Et skud glæde ind i dine øregange

Noget af det der virker stærkt opløftende på mig, er musik. Og når musikken har en baggrund af Hemi-Sync til at forstærke virkningen, er det endnu bedre. Jeg har skrevet en anbefaling her af 3 Hemi-Sync-musiktitler der vil løfte din dag. Hvis du har svært ved at finde glæden, er det et godt sted at starte.

En glad dag

Den 30. oktober holder jeg en Hemi-Sync-dag med fokus på manifestation. Og et meget vigtigt element i effektiv manifestation er glæde! Jeg kan ikke garantere dig at du efter denne workshop bare manifesterer alt det du ønsker dig i dit liv (gid jeg kunne), MEN jeg tør godt garantere dig for at du går glad og opløftet hjem. Læs mere om manifestationsdagen her. Prisen er kun 495 kr., og du får et par guidede meditationer der i sig selv virker opløftende, med hjem.

Vil du dybere?

Jeg har kun 2 weekendworkshops tilbage i år. Samlet set er der 5 pladser tilbage. Skal en af dem være din? Læs mere her. Her er også masser af glæde at hente, men har du svært ved at finde glæden, kan jeg glæde (!) dig med at der bliver lejlighed til undervejs at give slip på nogle af de svære ting i livet, så glæden får bedre plads fremover.

Husk at tager du en ven(inde) med, så er den ene plads til halv pris. Halv pris gælder i øvrigt også for dig der har været på workshoppen før.

Nyhed fra 2017

En kort nyhed til sidst: Fra næste år begynder jeg at tilbyde en officiel Hemi-Sync-workshop mere. Den hedder Personal Development – altså personlig udvikling – og jeg glæder mig til at kunne fortælle dig mere om den snart. Den giver værktøjer og øvelser der hjælper dig med at skabe et mere tilfredsstillende og glædesfyldt liv på en meget praktisk måde. Fokus er på at øge din evne til at skabe det du ønsker, og på at “omprogrammere” din underbevidsthed så du kan reagere mere hensigtsmæssigt på de ting du møder i din hverdag. Workshoppen kræver at man har taget min eksisterende Excursion Workshop først. Og det er altså den jeg kun har 5 pladser tilbage på i år.

Utroskab er en glædesdræber!

Er der noget der kan dræbe glæden i et parforhold, er det uærlighed. Kender du til utroskab, enten hos dig selv eller andre, vil du sandsynligvis have glæde af at læse min bog Hvem er du utro? som udkom i 2009. Lige nu kan du købe den som lydbog eller e-bog (pdf) for kun 35,25 kr. med rabatkoden ‘poly‘ her: Hvem er du utro? – en anderledes bog om kærlighed og utroskab

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Ren glæde!

  1. Inspirerende indlæg – mange kunne lære af at behandle glæde som et intrinsisk gode, som ikke behøver forklares eller forsvares. Tak for det. Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.