Bogen ingen tør købe, men alle bør læse

Bøger om utroskab“I dag er det 7 år siden jeg fik leveret et par kasser af denne her hjemme i stuen.

Jeg har stadig en tusind-stykker tilbage på lager. Det var lidt vel optimistisk at få trykt så mange som jeg gjorde, af bogen “alle” er vildt nysgerrige efter at læse, men “ingen” tør tage med hjem …

Havde jeg ikke fået så utrolig mange taknemmelige beskeder fra folk hvis liv den har ændret, ville jeg nok have opfattet den som en fiasko. Men jeg skrev dengang at kunne den få bare én til at smide skyld og skam ad helvede til, var det det hele værd, og så må jeg sige at den har været en gigantisk success.

Jeg er stadig stolt af den og mener hvert et ord jeg skrev dengang.”

Sådan har jeg lige skrevet på Facebook, og jeg fik lyst til at skrive det her også, for måske er du en af dem der ikke tør. Eller også er du en af dem der ikke tror min bog “Hvem er du utro?” er relevant for dig.

Men tro én der ellers gerne sætter sit lys under en skæppe, når hun fuldkommen ublu skriver til dig at det er den!

Undrer du dig?

Du følger mig måske fordi du interesserer dig for spiritualitet og selvudvikling, og så tænker du “hvad har utroskab med dét at gøre??” Du har måske ligefrem lyst til bare at surfe videre med det samme. Men vent lidt.

Mange (også os der ikke er kristne) finder Paulus’ ord om af kærlighed i biblen meget smukke og rammende. Vi har måske endda frydet os over dem, nikket og fældet en tåre over dem da vi blev gift (jeg gjorde):

”Om jeg så taler med menneskers og engles tunger, men ikke har kærlighed, er jeg et rungende malm og en klingende bjælde. Og om jeg så har profetisk gave og kender alle hemmeligheder og ejer al kundskab og har al tro, så jeg kan flytte bjerge, men ikke har kærlighed, er jeg intet. Og om jeg så uddeler alt, hvad jeg ejer, og giver mit legeme hen til at brændes, men ikke har kærlighed, gavner det mig intet.

Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind. Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag. Den finder ikke sin glæde i uretten, men glæder sig ved sandheden. Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt. Kærligheden hører aldrig op.”

Men de fleste er parate til at smide de smukke ord på porten så snart utroskab sniger sig ind i deres parforhold (og det gør den for de fleste i én eller anden grad på et tidspunkt i deres liv). Så skrotter de al tålmodighed, er ikke spor milde, bliver misundelige, søger deres eget (det er jo altid den anden der er egoisten!), hidser sig op, bærer nag, finder (en sær form for) glæde i uretten og glæder sig overhovedet ikke ved sandheden! Og kærligheden hører op på stedet.

Min bog er en opfordring til at vælge kærligheden – og ikke mindst ærligheden – hver gang. Ikke kun når det er belejligt og ikke gør nas, men også når det tvinger os til at se på de allerstørste skygger i os selv.

Jeg håber du er én af dem der tør. Ikke fordi jeg har 1000 bøger der støver til på et lager – fuck dem – men fordi det her er det største og mest insisterende budskab jeg nogensinde har haft inden i mig. Kunne jeg råbe det ud fra hvert eneste hustag i landet, ville jeg gøre det. Nu skriver jeg det til dig i stedet og håber du hører det.

Du kan læse og høre en hel del gratis her: http://utroskab.org

Men du kan også støtte mit arbejde med ganske få kroner og købe bogen som e-bog eller lydbog (jeg har selv indtalt den) her: Hvem er du utro? som e-bog eller lydbog

Lige nu (indtil 23. oktober 2016) kan du bruge rabatkoden ‘poly’ og få den for kun 35,25 kr.

Den trykte bog må du i boghandleren efter, eller du kan f.eks. bestille den hos Saxo

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Bogen ingen tør købe, men alle bør læse

  1. Jeg tror vi alle drømmer om at skrive den bestseller, som får alle engageret som vi selv var da vi skrev teksten. Digtsamlingen solgte ET eksemplar, Tjen penge online under et dusin, og den engelske bog om Facebook ikke ét eneste eksemplar. Den sidste til en pris på 1$ – en femmer…

    Som du siger, så forandrede denne bog så ganske meget. Du åbnede en skeptikers øjne for det polyamorøse (mig). Nu kan man så indvende, at da jeg er single (med stort S), så er der ikke meget poly over det. 🙂 Men jeg går ind i nye forhold med en helt ny kurs, en ny ærlighed, og jeg tror vi alle er produkter af de bøger vi har læst. Vi har tolket, vi har valgt dele til og andre fra – alt sammen i den personlige harmoni, som gør verden til sådan et vidunderligt sted.

    Én ting er sikkert: hvis din bog skulle have solgt efter kvaliteten, så havde den været en bestseller. Den er det faktisk allerede for alle dem, som har værdsat din ærlighed i bogen. Tak fordi du skrev den, og fortsat god weekend, Anja. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.