Så har vi balladen!

“Hej Anja, det er Monica Krog-Meyer fra P4. Vi vil rigtig gerne snakke utroskab med dig.” Sådan cirka lød det på min telefonsvarer i går eftermiddags, og i dag har jeg så været en tur forbi DR Byen for at tale med Monica og hendes medvært Dennis Johannesson i udsendelsen “Så har vi balladen“. De havde fået øje på mine 10 positive julefrokost-råd på min blog om utroskab, og da de på lørdag har tema om julefrokoster og utroskab, fik de lyst til at have mig som gæst. Det var jeg jo rigtig glad for.

Hvis du har lyst til at lytte med, er det på lørdag kl. 10-12 du skal stille ind på P4. (Udsendelsen kan høres her: Så har vi balladen, 20/11-10)

Du kan følge udsendelsens Facebook-side her: Så har vi balladen – lur mig om ikke der kommer lidt debat. 😉

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Så har vi balladen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.