Ud af osteklokken!

Jeg er ved at være igennem min osteklokke-fase hvor jeg har haft behov for alenehed. Den har varet i lang tid denne gang, og helt overstået er den ikke endnu, men den sidste uges tid har været ret fantastisk på beslutnings- og forandringsfronten – noget jeg nok skal skrive meget mere om når alt er så meget på plads at jeg kan løfte sløret for det.

Hvad jeg kan fortælle, er at jeg den sidste uge har mødt så meget kærlighed, forståelse, støtte, venskab, medgang og flow at jeg har fået fjernet en “prop” der i lang tid har spærret for min kreativitet, min evne til at drømme og min lyst til at lægge planer. Min notesbog er pludselig kommet i brug igen efter i længere tid ganske vist som altid at have været en tro følgesvend, men tom og trist ligget ubenyttet hen i min taske.

Jeg har så mange fantastiske mennesker i mit liv at jeg næsten ikke fatter det. Jeg husker at jeg for omkring 7 år siden var ked af at jeg havde meget få nære venner, og dem jeg havde, havde i lige den periode ikke rigtigt tid og overskud til mig (og omvendt) af forskellige grunde. Jeg var nyskilt og havde mistet en del af vennekredsen på den konto, og jeg havde ærlig talt ret ondt af mig selv på det punkt. Jeg har i mange år kendt værdien af positive bekræftelser, så dem forsøgte jeg dengang at bruge til at tiltrække nære venskaber og positive bekendtskaber med kreative mennesker. Jeg skal love for at jeg har fået opfyldt mine ønsker siden da!

Jeg arbejder sammen med skøre, skæve, anderledes, dejlige mennesker og har to chefer af en personlig kaliber som de fleste kun kan drømme om at få lov at arbejde for og med. Jeg har et kæmpe netværk af mennesker som jeg ved jeg kan regne med både personligt og professionelt. Folk jeg troede bare var en del af min fortid, henvender sig pludselig med stor hjælp på uventede måder. Jeg har en fantastisk dejlig familie. Jeg har både nære og fjerne venner som bare forstår mig og støtter mig i det jeg står for. Jeg har nogen som jeg elsker og kan være intim med både følelsesmæssigt og fysisk. Kort sagt: jeg har så mange mennesker at være taknemmelig for i mit liv at det er svært ikke at blive helt overvældet når jeg tænker over det! Og derfor dette blogindlæg for lige at sende en stor TAK ud for al den medgang og kærlighed jeg oplever lige nu.

TAK!

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.