Nu springer jeg

Om et par måneder går jeg fra at være lønmodtager til at være selvstændig. For et par år siden startede jeg Forlaget Uforklarbar og udgav Bruce Moens første bog, Voyages into the Unknown, på dansk. Bogen er den første i en serie af 5, og det har hele tiden været min ambition at oversætte og udgive resten også. Og jeg har i lang tid arbejdet på bog nr. to samtidigt med at jeg har skrevet på min egen bog. Alt for lang tid! Det er et stort arbejde, og har man fuldtidsjob ved siden af + andre passioner der optager ens tid, så går det alt for langsomt i forhold til at skulle holde et godt flow i udgivelsen af bøger. Det var slet ikke meningen da jeg i sin tid startede mit lille forlag. Og det tager jeg nu konsekvensen af!

De sidste par lønjobs jeg har haft, har været fantastisk gode arbejdspladser, og det gør det nemt at lulle sig ind i at hverdagen fungerer fint. Men i årevis har jeg faktisk brændt for noget helt andet end det jeg har brugt det meste af min tid på, og jeg er nu nået der til hvor jeg ikke længere kan overhøre det. Faktisk føler jeg mig overbevist om at hvis ikke jeg gør alvor af det nu, så bliver jeg en af de mennesker der skal have en eller anden grum sygdom til at give mig et los i røven, og det har jeg ikke overraskende ikke ret meget lyst til. 😉

Og det er derfor min andelslejlighed nu er sat til salg (som du har kunnet læse tidligere) og jeg flytter i lejebolig. Jeg bruger simpelthen fortjenesten til at købe mig et par års frihed så jeg kan få oversat de bøger. Selvfølgelig er det ikke det eneste jeg har ambitioner om, for der skulle også gerne nogle penge i kassen, og jeg beholder da også nogle opgaver for min nuværende arbejdsplads, Amino, som for mig er meget mere en end arbejdsplads. Amino er det iværksætterforum der har gjort at jeg overhovedet har kastet mig ud i at starte et forlag, og det er så fantastisk et sted at jeg ikke ønsker at slippe det helt. Men jeg glæder mig helt usigeligt til at skulle leve min passion 100 % og for alvor kalde mig oversætter, forlægger og forfatter. Og hvem ved hvad der ellers kommer på af titler i fremtiden. Ideer er der nok af, og jeg glæder mig til at få tid til at føre dem ud i livet.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.