En løber er (gen)født!

Åååårrhhh, jeg er glad i dag! 😀 Her til morgen løb jeg nemlig 5 km for første gang i 2 år. Jeg har forsøgt og forsøgt at komme i gang med mit favorit-begynderløbeprogram i lige så lang tid, og nu lykkedes det endelig. Nåh ja, det er faktisk lykkedes at komme i gang flere gange, men nu lykkedes det mig også at gennemføre det! 3 måneder tager sådan et, og nu er de endelig gået – og gået godt! Ingen dårlige knæ eller andre ting der kunne drille.

Måske har du tidligere læst min løbehistorie i indlægget “Projekt løbeglæde” som jeg skrev i februar 2009, og der lykkedes det altså heller ikke på trods af den store motivation. Måske skal der absolut en dhl-stafet til for at holde mig til ilden, for den deltager jeg i endnu engang i år (sammen med Coop hvor jeg jo har job 2 dage om ugen). Desuden har jeg meldt mig til Änglamark-løbet på torsdag aften. Det er bare om at hage sig fast mens man har gejsten, for nu bliver næste store udfordring jo at holde ved! 🙂

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

8 thoughts on “En løber er (gen)født!

  1. Super godt Anja. Så fint at se dine updates på facebook dagligt med dine løbeture.

    Jeg har jo startet jo løbeskobutik (http://www.runforest.dk), så hvis du kommer til at stå at mangle et par nye løbesko, så sig endelig til.

  2. Jeg bliver genfødt som løber én gang hvert år – når foråret og det varme vejr kommer. Og så går jeg ellers i hi når efteråret holder.
    Op og ned i form hele tiden, man burde finde en passende indendørs sport til om vinteren, eller bare noget bedre motiverende vejr 🙂

  3. Jeg er enig med Jesper- Jeg skal have tilmeldt mig et stor løb, et par måneder forude, for at have motivation nok, til at komme ud. Desværre!

  4. Jep, det gør jeg! For første gang siden jeg begyndte at løbe i 2006, er det lykkedes mig at holde det ved lige hen over vinteren. Jubiii! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.