Fed, fed lykke. Og så på Facebook?

For 3-4 år siden sad jeg og tudede over at jeg garanteret aldrig ville møde bare én mand der kunne leve med hvordan jeg var, og at hvis jeg gjorde, så var det der polyliv nok skidehårdt altid. I går sad jeg så pludselig og tudede igen. Af lykke! Over at to fantastiske mænd i mit liv blev Facebook-venner. Ja, bare Facebook –  men alligevel. Jeg tudede sgu. At ens kæreste siger “ham den anden ser interessant ud – jeg spørger da lige om han vil connecte på Facebook” er fandme stort når man havde vænnet sig til tanken om “hilse på den anden? Aldrig i livet!”

Jeg er meget lykkelig. Der skal åbenbart ikke så meget til.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Fed, fed lykke. Og så på Facebook?

  1. Det er da kun glædeligt, og er ren win-win for alle parter. Når der så holdes fest, ja, så forbyder min generthed at fortælle hvad det hele *kunne* ende med. o:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.