Jeg er ved at boble over!

2010 er startet godt. Jeg lavede en aftale med mig selv inden årsskiftet om at jeg skulle til at have mere kvindelig energi ind i mit liv, og allerede nu har flere forskellige veninder indfundet sig i min stue end jeg kan huske har været der hele sidste år. Og det er skam ikke deres skyld – det er min egen. Jeg er lidt af en huleboer, så der går nemt meget lang tid imellem at jeg inviterer nogen, og de sidste par år har der altså bare været flere mænd end kvinder omkring mig når der endelig har været nogen. Så det har været rigtig dejligt med lidt forandring.

Men egentlig er det vist ikke bare kvinderne jeg har lukket ind. Jeg synes jeg kan mærke en forandring i det hjerte som jeg har passet lidt ekstra på de sidste par år efter at jeg havde nogle år der sled gevaldigt på følelserne, bl.a. fordi jeg sprang ud som polyamorøs. De eneste der rigtigt har fået lov at komme indenfor, har været min dejlige kæreste og andre jeg har kendt godt i forvejen. Og så har der jo været et par bogudgivelser og andre ting i forbindelse med mit nye liv som selvstændig som har optaget mig. Men jeg kan mærke at mit hjerte er ved at åbne sig igen. Min nysgerrighed er vendt tilbage. Jeg er parat til at lære nyt igen. Jeg har fået lyst til at læse bøger igen. Og jeg har fået lyst til at invitere mennesker indenfor i mit liv igen.

Lige nu sidder jeg i min sofa og blogger her til lyden af opvaskemaskinen der lige skal være færdig inden jeg hopper under dynen. Kæresten gik for et par timer siden – min elskede trompetist skulle ind på La Fontaine og jamme – og jeg sidder bare her alene (bortset fra katten) og er ved at boble over af kærlighed. Ikke bare til ham, men til hele mit liv og alle i det.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Jeg er ved at boble over!

  1. Brændt barn skyer, som bekendt, ilden.

    Der er ingen tvivl om, at din bog fik den ventede reaktion. Enten tørre tæsk (fordi du rører ved et emne som skræmmer mange) eller stor ros (fordi mange får udfordret deres syn på kærligheden, og måske også får en vis erkendelse af emnet polyamori).

    Kun glædeligt at du bruger den positive energi til at drive dig i den rigtige retning. Fortsæt det gode arbejde. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.