Jeg har lige tisset stående…

Jeg sad en dag for et halvt års tid siden og korreturlæste noget tekst hvor der  var et link jeg lige ville tjekke. Det lød nemlig lidt pudsigt, så jeg skulle da lige se hvad det var for noget. Jeg kopierede linket og pastede det ind i min browser og kom så til en hjemmeside med en demovideo der demonstrerer brugen af Tisletten! Hvis du følger linket, kan du se hvad det er: et paprør der gør at kvinder kan stå op og tisse! Jeg morede mig over den æh… charmerende demovideo, og så tænkte jeg ikke mere over det. Senere den dag skulle jeg have en tidligere kollega på besøg til sushi. Jeg så at han var på Skype, så jeg ville lige sende ham et link til Go:sushi hvor vi skulle bestille mad. Jeg skrev teksten “Skal vi ikke bestille inden du kommer?” og pastede linket til Go:sushis menu ind… troede jeg… Copy-delen var åbenbart glippet, så det jeg sendte ham var… kan du gætte det? 😉 Linket til Tisletten, naturligvis.  Jeg var glad for at det var en god ven jeg skulle have på besøg, og ikke en date!

Nå, men af en eller anden grund har jeg en sær trang til at dele mine erfaringer med Danmarks bloglæsere, så når nu jeg har oplevet noget SÅ interessant som at tisse stående som kvinde, skal I naturligvis høre om det. Jeg var på apoteket i dag, og på disken stod der sørme en æske Tisletter! Jeg har før tænkt at det da faktisk kunne være smart at have sådan en i tasken, for det sker jo at man VIRKELIG skal tisse når man er ude, og ikke kan komme til det med mindre man vil sætte sig ned og blotte hele sin blege bagdel OG risikere at tisse på sine sko, og så desparat er jeg endnu ikke blevet, selv om trangen har været stor nok. Så på apoteket nappede jeg altså lige så’n to Tisletter – en at prøve herhjemme på toilettet og en til at tage med i tasken hvis det viste sig at fungere. Og det gjorde det. Det var en anelse grænseoverskridende at “give slip” stående, og jeg havde da også for en sikkerheds skyld taget mine bukser helt af, hvis nu… Men ingen uheld skete – alt havnede hvor det skulle.

Med DET charmerende billede placeret på din indre nethinde og en anbefaling af Tisletten placeret i dit baghoved, vil jeg ønske dig en rigtig dejlig weekend! 😉

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

7 thoughts on “Jeg har lige tisset stående…

  1. Super sjovt indlæg. Synd der ikke kom lyd på videoen, men smart opfindelse. Så nemt, at jeg forbavses over det ikke blev opfundet før.

    Det handler altså også om at TURDE tænke tanken… 🙂

  2. Havde godt hørt om sådan en før men vidste ikke at man kunne købe dem i dk og så på apoteket! Sådan en kunne jeg da godt bruge når jeg er til fest på stranden i Spanien og skal på toilet, da jeg er en dansker med en meget hvis rumpete og det lyser altså op 😉

  3. Tak for smilet som kom da jeg læste *men du skriver nu også hamrende godt og levende også* 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.