5 kvindekoncepter jeg respekterer, nr. 3

Det tredje af 5 kvindekoncepter jeg respekterer, er: Katrine Axholm

Okay, et “kvindekoncept” er det vel ikke ligefrem, men så lad os sige at det er en kvinde der tydeligvis henvender sig til kvinder og tydeligvis har en ydelse at sælge dem – men hun gør det altså på den fede måde. Først og fremmest skriver hun nogle fantastisk gode og indsigtsfulde blogindlæg, og jeg sluger hvert eneste af dem. Hun virker meget troværdig, så når hun afslutter hvert indlæg med at henvise til sine ydelser (samtaleterapi/parterapi), så virker det ikke anmassende og sælgende på trods af at jeg da slet ikke er i tvivl om at bloggen er et vigtigt markedsføringsredskab for hende.  Og klart – stod jeg og skulle finde mig en terapeut, så vil det da være oplagt at vælge en som lader til at kunne sit kram, at dømme ud fra hendes blogindlæg.

Kan du anbefale mig andre der bruger deres blog til at levere klogt indhold som samtidigt sælger?

Læs i morgen om det fjerde af 5 kvindesites der tiltaler mig.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “5 kvindekoncepter jeg respekterer, nr. 3

  1. Jeg kan sgu godt forstå at du godt kan lide hendes blog, jeg var lige fristet til at læse et indlæg, det endte med at blive en 8-10 indlæg jeg slugte råt.

    Selvom det er rettet til kvinder så synes jeg faktisk det var meget interessant læsning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.