5 kvindekoncepter jeg respekterer, nr. 4

Det fjerde af 5 kvindekoncepter jeg respekterer, er: ElektronistaMag

Tit er gadgets for kvinder noget der bliver serveret i lyserød eller guldglitrende indpakning, men vi er altså kvinder der elsker gadgets pga. fede funktionaliteter, og det lægger ElektronistaMag vægt på. ElektronistaMag er skabt af Christiane Vejlø, og hun skrev til mig en dag fordi hun gættede på at jeg vist også var en elektronista. Jeg havde ikke hørt ordet før, men jo, det måtte jeg tilstå at jeg var. Definitionen på en elektronista er nemlig en der:

  • føler begejstring ved ny elektronik (Jaaaaaaaaah! Og det er nærmest lige meget hvad det kan – bare det kan noget!)
  • hyppigt udskifter digitale produkter (Ikke så udtalt hos mig, men det skyldes mere min økonomi end manglende lyst. ;-))
  • aldrig har sin mobil mere end en meter væk fra sig (En hel meter?? :-o)

Jo, når man er sådan en der kan finde på at tage sin bærbare med på toilettet fordi man lige er så godt i gang med at nørde, så er man vist elektronista …

Hvad med dig? Er du elektronista (hvis du er mand, må det vel så hedde elektronist …), elektro-neutral eller elektronot? Du kan læse definitionerne i artiklen her: http://www.fri.dk/personlig-udvikling/er-du-elektronista-elektro-neutral-eller-elektro-not

Læs i morgen om det femte (og sidste i denne omgang) af 5 kvindesites der tiltaler mig.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “5 kvindekoncepter jeg respekterer, nr. 4

  1. Okay Anja

    Jeg kryber til korset jeg er helt klar Elektronist, men som dig bestemmer økonomien, hvor ofte jeg skifter elektroniske dimser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.