5 kvindekoncepter jeg respekterer, nr. 5

Det femte af 5 kvindekoncepter jeg respekterer, er: Min-Mave

Som du ved hvis du kender mig, er jeg ikke særlig glad for børn. Ikke at jeg har noget særligt imod dem heller, men besøger jeg f.eks. nogen der har en baby og en kat, så er det så absolut katten jeg kaster mig over med “nåååååårh” og nus – ikke babyen. Bl.a. derfor har jeg selv fravalgt at få børn, og dagens respekterede kvindesite – Danmarks største graviditetsforum – er altså ikke et jeg selv er bruger af. Det kan måske virke lidt underligt at jeg så har valgt at nævne det, men jeg kender stifteren af sitet og dermed hjertet bag, og deraf kommer min respekt.

Jeg ved at min-mave.dk på ingen måde er lavet med profit for øje. Det er lavet fordi der var et stort, dybt informationshul dengang stifteren, Birgit Larsen, var gravid og havde behov for oplysninger. Og når de ikke var der i forvejen, måtte hun jo skrive dem selv så kommende mødre havde et sted at finde dem! Sitet har vokset sig så enormt at hun flere gange er blevet tilbudt en temmelig god sum penge for det, men selvfølgelig vil Birgit ikke sælge sit “barn”. 🙂

Det var det sidste af de 5 meget forskellige kvindesites jeg havde valgt at fremhæve her på bloggen. Skriv endelig en kommentar herunder hvis der er nogle du synes jeg skal kigge på. Og tilføj så i øvrigt gerne links til kvindesites på min side netbabe.dk – en side der udelukkende består af links til kvinder. Ikke fordi kvinder er noget særligt, men fordi jeg havde domænet “til ovres” og skulle finde på noget at bruge det til, og det navn er bare ikke ret mandigt, vel? 😉

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “5 kvindekoncepter jeg respekterer, nr. 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.