Min fars død

Min far døde i 1997, og det er jeg glad for! Jeg skriver selvfølgelig sådan for at provokere lidt, men det er ikke helt løgn. Min fars død har haft en stor indflydelse på mit liv og min personlige udvikling, og jeg ville ærlig talt ikke have været foruden. Jeg ønsker sådan at andre kan se at der også er noget smukt i døden, og det er derfor jeg har valgt at skrive dette her. For at fortælle at man kan komme til at se positivt på noget som mens det står på, er det værste man overhovedet kan forestille sig.

Jeg kan godt huske hvor forfærdeligt det var at miste ham. Hvor knust jeg var. Hvor meget jeg græd når jeg vågnede om morgenen efter at have drømt at han levede. Hvor tit jeg lå på min seng og skreg ind i min dyne fordi jeg bare måtte skrige af smerte og helst ikke ville have at naboerne hørte det. Hvor mange måneder – ja år – jeg pludselig brød ud i gråd ved tanken om hvem der dog skulle følge mig op ad kirkegulvet når jeg engang skulle giftes, eller ved lyden af Andrea Bocelli der sang “Time to say goodbye”.

Men jeg husker endnu bedre forbløffelsen da jeg så ham dø og opdagede at jeg overhovedet ikke var i tvivl om at hans sjæl var taget et andet sted hen. Og jeg husker hele den udvikling det satte i gang – en udvikling som fortsætter og som er det jeg ikke ville have undværet. Jeg har udviklet mig meget som menneske siden. Jeg vil endda sige at det har vækket mig (selv om det tog noget tid) og givet mig et bedre liv.

Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan mit liv havde været hvis ikke han var død, men jeg føler mig ret sikker på at jeg havde været meget længere tid om at komme til det punkt hvor jeg er nu. Et punkt hvor jeg føler at jeg lever og er i kontakt med mig selv.

Jeg er også i kontakt med ham. Ikke så bevidst som jeg gerne ville have det, men jeg tror det kommer. Jeg taler af og til med ham i drømme og flere clairvoyante har uafhængigt af hinanden fortalt mig at han er omkring mig. En skeptiker vil naturligvis kalde det ønsketænkning, og det skal han da have lov til. Læs evt. min hjemme side efterlivet.dk hvis du vil vide mere om min baggrund for at vide at min far lever endnu – ikkefysisk.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

7 thoughts on “Min fars død

 1. Kære søde Anja,
  Hvor har du bare en evne til at formulere dig, så at læseren gribes og får lyst til at læse mere… :O)

  Superkram

  Regitze

 2. Kære Mandyret

  Jeg har først nu taget mig tid til at sætte mig ned og læse hele din historie ordentligt igennem. Tak for den – det var en smuk oplevelse!

  Kærlig hilsen
  Anja

 3. Kære Anja.
  Be my guest… eller når det handler om hjemmesider / blogs må det vel hedde “be my visitor”
  Døden kan, vel ligesom alle andre kriser, være nedtur eller optur, alt efter hvordan man takler den.
  og det er vigtigt at vi giver de døde, og de gode minder, lov til at leve videre i vores bevidsthed. På en god måde.
  Det er jo også en måde at ære de døde.

  Kærlig Hilsen
  Mandyret

 4. Kære Anja,
  Måtte lige læse din tekst op for min søs… du er skøøn..

  MEN en enkelt TYRK fejl er smuttet ind i 3. linie…heddet det “min liv” eller “mit liv”…nå ja vil da gerne afsløre at jeg var inde på dit indlæg om korrektur lige før… :O)

  Kram Regitze

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.