Nul shampoo-eksperimentet: Nu med jord!

En statusbesked på Facebook efter forsøget med tørshampoo gjorde at jeg nu måtte prøve at vaske hår i … mudder!

Før:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Under:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Efter:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Rasul – eller African Rhassoul Clay – kan bl.a. købes her

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

7 thoughts on “Nul shampoo-eksperimentet: Nu med jord!

  1. Hej Anja.
    Må jeg spørge hvor tit du skylder dit hår bare med vand?
    Tak. 🙂

  2. Hej Anja,

    Jeg har forsøgt at finde det rasul jord du skriver om i din anden tråd med dette nul shampoo eksperiment (violey hed det vist) Det kan jeg dog ikke finde. Jeg har fundet noget rasul ler, men jeg tror det er helt fint ler og ikke sådan nogle jordstykker som i din video. Tror du det kan bruges? Linket til leret: https://www.chleopatra.dk/butik/marokkansk-rasul-ler/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.