Nul shampoo-eksperimentet: 9. måned

Før og efter tørshampoo

Nu har jeg ikke brugt shampoo i lidt over 9 måneder, og … tja … se videoen:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Efter …

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Jeg glemte at tilføje at det (af mærket Cha cha cha) er så mormorparfumeret at man sku’ tro det var løwn! 😮

Og lad mig så i øvrigt lige svare på spørgsmålet inden det kommer: “Hvorfor vasker du det ikke bare med almindeligt shampoo??”
Fordi jeg kan lide det sådan her – altså for det meste. 😉

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

8 thoughts on “Nul shampoo-eksperimentet: 9. måned

 1. Hej Finn

  Normalt ville jeg have slettet din kommentar pga. rendyrket reklame, men jeg har alligevel lyst til at kommentere den: Hvis du vil sælge shampoo til en som ikke bruger shampoo, så skal du godt nok have nogle vægtige argumenter 😉

  OG så skal du vide at du skræmmer en masse potentielle kunder væk alene ved det at man ikke kan se dine varer uden at registrere sig på dit website. Har du overvejet at lukke op? Der er SÅ mange steder på nettet hvor man kan købe shampoo, og der skal meget lidt til før folk vælger at klikke sig videre til en anden side. Jeg kan varmt anbefale dig at læse http://www.e-pusher.dk hvis du vil have en bedre e-shop. 🙂

  Rigtig god weekend til dig.

 2. Hej Anja

  Det er et så godt svar, og jeg blev nysgerrig da du nævnte det på Twitter. Hvor er det dog netop relevant at fremhæve Martin Thorborgs bog E-pusher – og måske også ligefrem “Iværksætter til jeg dør”.

  Alt for mange laver forhandlersider uden at gennemtænke motivationen, og jeg tror faktisk endnu flere er lidt dovne. De har ikke gejsten som skal til, og dér kunne bogen “Iværksætter til jeg dør” måske have afklaret det spørgsmål straks.

  Hvis folk ikke har tres timer ledig skal de ikke starte op, for opstarten kræver sin mand/kvinde. I starten er der MEGET papir og mange praktiske ting som skal på plads – og den tid kan ikke faktureres nogen steder. Dén slags opstart kræver engagement – og ikke kun backlinks via tilfældige kommentarer.

  Når folk til gengæld HAR fået etableret deres forretning begynder alt det sjove. Når tingene er automatiseret kan du begynde at tjene penge – også når du sover. Så er det virkelig alt det skægge ved at være selvstændig passer så fænomenalt med internettet.

  Men du har ganske ret: at foreslå shampoo til én som ikke bruger det er som at ville sælge sand til folk i Sahara. Et umuligt projekt, og vist kun et forsøg på at score et backlink fordi din blog scorer højt på ordet shampoo som er brugt flere gange i løbet af de seneste 9 måneder mens du har opdateret os med projektets gang.

  God weekend. 🙂

 3. Jeg skal lige til Finns retfærdighed sige at det er det mærke han forhandler, der kræver det – opdagede jeg – så han kan faktisk ikke gøre for det. 🙂 Og så skal han alligevel ha’ lov at have sit link her, for det er jo relevant nok for folk som havner her fordi de søgte efter en god shampoo. 😉

 4. Det er skam helt i orden. Nu er der så også en beskrivelse, som forklarer det på forsiden – og det er jo helt fint…

  God vind til Finn. Mine kommentarer er konstruktivt ment. 🙂

 5. Hej, har læst og set mange, men endnu ikke alle dine spændende indlæg og videoer angående dit nul-hårvask eksperiment, og vil gerne vide; Hvad er HOVED-bunds-KONKLUSIONEN??´:0) Vasker du med rasul, vasker du slet ikke? Hvad er din endelige hoved “opskrift”?
  Bruger du stadig din hårbørste fra Matas som “trækker” fedtet ud? Er den af rigtigt hår eller kunsthår?
  De bedste hilsener, Kirstine

 6. Hej Kristine. Min hovedkonklusion er at vand og børste (min er af naturhår, men kunsthår er sikkert fine) er rigeligt. Hvis altså man orker at børste meget i perioder. Det gør jeg ikke altid, og så vasker jeg i rasul ca. en gang om ugen. Dog har Facebookgruppen “Nul shampoo” givet mig fornyet inspiration til at bruge børsten mere igen, og så er rasul ikke så nødvendigt. Så altså: Børste og vand når jeg gider gøre en indsats. Rasul en gang om ugen når jeg er doven.

  Gruppen kan varmt anbefales. Der foregår alle mulige eksperimenter. 🙂 https://www.facebook.com/groups/647457705322501/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.