Nul shampoo-eksperimentet: Dag 148

Jeg startede med at videoblogge disse hårindlæg så folk kunne se hvordan mit hår så ud efter en vis tid uden shampoo, så nu hvor eksperimentet ikke længere er et eksperiment, vil jeg da lige gøre det igen så de nysgerrige kan se med. Der er nu gået omkring 5 måneder, og jeg er holdt op med at regne med at håret ændrer sig, men jeg kan jo tage fejl. Jeg har en kaffeaftale snart med en langhåret kvinde der for nylig skrev på min facebookvæg at hun ikke har brugt shampoo i 6 år, og jeg håber jeg kan få lov at gramse lidt i hendes hår så jeg kan mærke om det føles ligesom mit. 🙂 Så kan det være jeg blogger lidt om det igen. Men her kan I i hvert fald se mit 5-måneders-resultat (på en dag hvor jeg ikke har skyllet det):

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Og ja, man kan godt se at det “løfter sig” lidt inde ved hovedbunden, men vi kan godt blive enige om at det ikke ser 5-måneders-fedtet-ud, ikk’? 😉

Hvis du vil se de gamle indlæg, er her links til dem:

Dag 1

Dag 2

Dag 5

Dag 7

Dag 13

Dag 28

Dag 42

Dag 77

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

7 thoughts on “Nul shampoo-eksperimentet: Dag 148

 1. Hold da op. Imponerende. Det ser flot ud, men hvordan føles det? Føles det “anderledes” eller?

 2. Hehehe, tanken om to piger der sidder på en cafe og rører ved hinandens hår er lidt griner! 🙂

 3. Hejsa!
  Jeg er meget nysgerrig efter at høre hvordan din hovedbund mon har det?
  Jeg spørger, fordi jeg selv føler mig fanget i en shampoospiral (økologisk, men alligevel), hvor jeg er nød til at vaske hår HVER dag, og alligevel fedter det mod slutten af dagen (selvfølgelig gør det det).
  Min hovedbund er ved at falde af, og klør på det jammerligste.
  Så derfor, hvordan har din hovedbund det?
  En venlig hilsen fra Sara

 4. Hej Sara

  Min hovedbund har det glimrende. Min frisør har holdt øje med den, og lige i starten viste den tegn på tørhed, men et par måneder efter var den helt sund og har holdt sig sund siden. 🙂

  Anja

 5. Hej!!

  Jeg er selv for 2 uger siden begyndt på “kuren” uden shampoo, og mit hår er virkelig SÅ fedtet! det er nu så slemt at lige meget hvordan jeg sætter det op så kan man se at det fedter.
  Har kigget længe på nettet, men synes det er svært at finde nogle ordenlige sider om det. så hvis du måske stadig havde nogle links så ville det være super luksus hvis du kunne sætte dem ind?

  mvh.
  Freya

 6. Hej Freya

  Jeg har desværre ikke kunnet finde mere om det – det var derfor jeg selv begyndte at skrive om det. Har du mon set det lange indlæg jeg lavede efter et år? http://anjalysholm.dk/ikke-brugt-shampoo-et-aar/ Det mudder jeg taler om (rasul) bruger jeg nu med jævne mellemrum – omkring hver 14. dag, og det er supergodt. Måske det var en ide at give håret sådan en omgang? Jeg tror jeg ville prøve det hvis jeg selv skulle starte forfra, men jeg ved ikke om det kun har været godt fordi jeg holdt ud så længe før jeg prøvede, eller det ville fungere efter kort tid.

  Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.