Nul shampoo-eksperimentet: Dag 42

Så er der gået 6 uger. Som sædvanlig ikke meget nyt, men Heidi har efterlyst et billede af min nye frisure, så det skal hun da ha’ 🙂

Nu med kortere hår
Nu med kortere hår

Det er ikke pga. Nul shampoo-eksperimentet jeg er blevet klippet, men det er faktisk meget rart med den længde fordi håret føles noget lettere. Min frisør sagde at det var som at klippe i hår med voks i, og det er også sådan håret føles, som jeg vist har nævnt før.

Ellers ikke noget nyt. Jeg er gået helt bort fra bagepulver/eddike fordi jeg synes det svarer til at bruge shampoo, så det kan jeg ikke se formålet med. Det er nok meget rart i tilvænningsperioden at have noget at bruge når man synes det bliver for grelt, men jeg har stort set vænnet mig til det nu, så ud med det.

Det glæder mig i øvrigt at jeg har hørt fra flere andre danskere som kører nul shampoo-trippet og er glade for det. Skriv endelig kommentarer til mine indlæg hvis I har gode tips at dele.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

7 thoughts on “Nul shampoo-eksperimentet: Dag 42

 1. hvor er det altså vildt. Som datter af en frisør, må jeg bøje mig i støvet.

  Syntes simpelthen du er vildt modig, for det første ville min kære frisørmor slå hånden af mig hvis jeg forsøgte mig med dit eksperiment og for det andet tror jeg jeg ville blive tosset i løbet af en uge..

  Pænt ser det ud

  Heidi

 2. Hej!

  Flot frisure, dit hår ser i hvert fald godt ud!

  Det vigtigste for mig, er hovedbundsmassage (som du jo også selv bruger, en god naturhårsbørste (som du jo også har) og den helt rigtige vandtemperatur. Majsmel kan bruges som en slags tørshampoo og børstes ud – men det er kun aktuelt i den værste del af overgangsperioden (for mig var det i hvert fald.. )

  Det må være lækkert en med så kort frisure – Mit lange hår er blevet meget tungt – med også utroligt blødt (fik min veninde til at rode rundt i det i går 😛 )

  Du har mugligvis sagt det, men hvor ofte vasker du dit hår nu? Ofte eller knap så ofte?

  Bliv endelig ved at blogge om det 😀

 3. Faline, hvad har du erfaret er den rigtige vandtemperatur? Jeg troede nemlig først at vandet skulle være meget varmt, men jeg synes det virker mere effektivt når det er lunkent. Jeg har dog ikke helt knækket koden endnu.

  Jeg synes også mit hår er blødere. Jeg skyller det næsten hver dag – i hvert fald de dage hvor jeg skal noget. Jeg er stadig sådan lidt “bange” for at det kommer til at se sjusket ud i løbet af dagen hvis jeg ikke gør. Men i virkeligheden provokerer det måske også hovedbunden til at producere mere fedt… Hvor tit gør du?

 4. For mig er den rigtige temperatur også lunken – måske mere i den varme ende af lunken, end i den kolde..! Jeg vasker hår mandag, onsdag og fredag/lørdag eller søndag. (Afhænger af hvad jeg skal!) Her i ferien lykkedes det mig at gå op til en uge uden at vaske hår (ja, det VAR klamt, men det hjalp muligvis).
  Havde lige en periode med meget dårlig hovedbund, men tror bare at det var den store produktion af fedt – nu er min hovedbund nemlig “tør”.
  En lille børste ligger altid i min taske, så jeg lige kan gå ud på badeværelset og ordne mit hår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.