Nul shampoo-eksperimentet: Dag 33

Jaja, jeg gentager mig selv lidt fra de forrige indlæg, men du kan da se mit denne gang uskyllede hår hvis du skulle være en af dem der nysgerrigt følger eksperimentet. 😉

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Jeg glemte lige at tilføje at jeg faktisk synes det føles mindre fedtet i dag end det har gjort i lang tid, så måske jeg simpelthen er ved at være ovre den fedtede periode.

Og så glemte jeg en ting mere som måske kan have interesse for dem som selv vil prøve: Jeg har købt mig en hår-børste – ja, altså ikke bare en børste til hår, men en børste af hår. Den kan man nemlig bruge til at trække “fedtet” (det lyder så klamt…) mere ud i længderne så det ikke bare sidder omkring hårrødderne. Efter sådan en omgang har der faktisk været mere “balance” i det, og følelsen af at det var noget tørt hø, er ikke længere så udtalt. Måske var det derfor man i gamle dage sagde at pigerne skulle tage 100 tag med børsten hver dag. 🙂

Et billede af børsten til Iben som har spurgt nedenfor. Købt i Matas for ca. 110 kr.
Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

7 thoughts on “Nul shampoo-eksperimentet: Dag 33

 1. Hej Anja.

  Er også i gang med et nulshampoo eksperiment (dag 7). Kunne du ikke fortælle hvilken “hår”børste det er du har fået fat i? Har totalt samme hårtype som dig: glat og fint. Indtil videre er det temmelig fedtet syntes jeg – til gengæld er det nemt at sætte og sidder helt af sig selv uden sære produkter 🙂

  Iben

 2. Hej Smukke!

  Som ‘storforbruger’ af dit hår, vil jeg bare sige at jeg synes det er meget dejligere nu end det nogensinde har været før 🙂

  😡 (smiley’en skal ses i google talk, men du ved jo hvad det er for en)

 3. Dit hår er blevet virkelig flot! Man bliver glædeligt overrasket, når det begynder at virke! Dejligt at se andre danskere, der har fået det til at fungere for dem 🙂

 4. Hej fra en der har kigget med et stykke tid.

  Nu sidder jeg og er vandvittig nysgerrig på din nye frisure. Og du blev klippet i lørdags, hvor bliver det billede af.

  Hilsen

  Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.