Nul shampoo-eksperimentet: Dag 2

En meget lille update. Jeg gik ned til min frisør i dag for lige at få klippet mit pandehår, og så spurgte jeg om hun havde erfaringer med folk der ikke brugte shampoo. Hun havde hørt om det (folk i frisørfaget eksperimenterer jo med forskellige ting, sagde hun), og hendes udmelding var at det tager 1-2 år (!!!) før håret bliver normalt. 😮 Deeeeeeet synes jeg godt nok lyder som lang tid, og de erfaringer jeg har læst om på nettet, siger jo noget andet. Eller i hvert fald er tilvænningstiden kortere – det er selvfølgelig ikke det samme. Men hun syntes da bare jeg skulle prøve det, og det var jeg glad for. En af mine overvejelser ved det var nemlig “Hvad mon frisøren siger når jeg kommer om et par måneder og skal klippes og ikke vil have at hun bruger shampoo?” – nu ved hun det på forhånd.

Jeg vil i øvrigt gerne lige benytte lejligheden til at gøre lidt reklame for min frisør, nu jeg er inde på emnet. Hun hedder Pia, har Salon Askepot på Frederiksborgvej 50 A, og er den bedste frisør jeg nogensinde har haft. Der er altid store smil, supergod service og man er sikker på at blive klippet som man beder om, og få de rigtige produkter med hjem i tasken. Men de har altså ferielukket de næste 14 dage, så vent lidt med at bestille en tid. 😉

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Nul shampoo-eksperimentet: Dag 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.