Nul shampoo-eksperimentet: Dag 7

I dag har jeg for første gang ikke skyllet håret som jeg plejer, men bare sat det op, og jeg er meget forbløffet over at det ikke ser fedtet ud. Normalt vil det netop se fedtet ud når man sætter det op, fordi den del af håret der er nærmest hovedbunden, bliver synlig, og for mit vedkommende plejer det at fedte efter et par dage uden vask (brugte normalt shampoo hver 2. dag). I dag ser det godt nok ikke fint og blankt ud, men temmelig mat (som når man har brugt meget hårspray) – til gengæld var det supernemt at sætte op. Normalt har jeg så glat hår at intet vil holde på det med mindre jeg fylder alle mulige produkter i. Jeg begynder faktisk at kunne lide dette her eksperiment. Lad os se om det holder. 😉

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

3 thoughts on “Nul shampoo-eksperimentet: Dag 7

 1. Faktisk snakkede jeg med min frisør om det forleden, og hun kunne røbe, at de flestes hår lugter af våd hund, når de ikke vasker det i en længere periode. Det er bare ikke så ofte, at folk selv kan lugte det.

  Bare lige til info 🙂

 2. Hej Michael

  Tak for info. 😉 Kæresten har lovet at være min “ærlige næse” så jeg ikke går og lugter uden at vide det (oh skræk!). :-/

  MEN nu vil jeg lige understrege at der er stor forskel på ikke at vaske hår og ikke at bruge shampoo. Hvis håret ikke engang bliver skyllet, så kommer det meget hurtigt til at lugte, men ikke at bruge shampoo er ikke det samme som ikke at vaske hår. 🙂

 3. MEN nu vil jeg lige understrege at der er stor forskel på ikke at vaske hår og ikke at bruge shampoo. Hvis håret ikke engang bliver skyllet, så kommer det meget hurtigt til at lugte, men ikke at bruge shampoo er ikke det samme som ikke at vaske hår.

  Enig, helt enig – jeg citerer bare min frisøse 🙂 Og så længe kæresten vil agere forsøgskanin, så kan det jo ikke gå helt galt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.