Nul shampoo-eksperimentet: Dag 28

Nu er der gået en måneds tid. Ingen video i dag, for mit hår ser ikke anderledes ud end sidst. 🙂 Vil bare kort fortælle at jeg har været forbi min frisør i dag for at bestille tid til en klipning. Jeg gik derned i stedet for at ringe fordi jeg lige ville høre hende om hun nu også ville rode i mit fedtede hår uden at sæbe det ind først, og det ville hun heldigvis gerne. Jeg tror hun synes det er et lidt sjovt projekt at følge.

Hun spurgte om hun lige måtte røre ved det, og det måtte hun selvfølgelig gerne. “Nååh, men det føles jo bare som om man har krammet noget voks i det – det er da ikke slemt” var reaktionen. Og det har hun ret i – selv om voks jo typisk puttes i ved spidserne og ikke ved rødderne. 😉

Jeg synes faktisk mit hår har virket lidt mere fedtet den sidste uges tid, men det ser stadig ikke lige så fedtet ud som det føles, så jeg fortsætter. Og så håber jeg i øvrigt ikke klipningen ødelægger min glæde ved eksperimentet. Jeg har nemlig tænkt på at få nappet en ordentlig bid af, og det betyder at jeg ikke – som nu – vil kunne sætte det op de dage hvor jeg synes det ligner noget hø. Men måske klipningen klarer hø-looket, og så bliver det jo ikke noget problem. Ellers må jeg finde hatten frem.

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

7 thoughts on “Nul shampoo-eksperimentet: Dag 28

 1. Jeg troede faktisk at bagepulver var for at tage fedtet – virker det ikke?

  jeg klør altså når jeg ikke har vasket hår i fire dage og det ser tydeligt uvasket ud, så det var et halvhjertet forsøg jeg lavede…

  Mette

 2. Men skyller du det hver dag så? Kløe har jeg ikke oplevet. Hmm, jo, måske meget lidt i starten. Jeg “gnubber” i øvrigt hovedbunden fuldstændig som om der er shampoo i, når jeg vasker det, for ellers er det som om vandet ikke kommer helt æh… i bund. Måske har det noget at sige.

  Mht. bagepulver så virkede det den dag jeg nævnte det i videoen, så godt at jeg næsten syntes det var for meget af det gode. Jeg mener, hvis ideen er at hovedbunden ikke skal affedtes fordi den så begynder at “klare sig selv”, så er det jo en sær ide at bruge noget *andet* end shampoo til at fjerne fedtet – så er man vel lige vidt? Ikke desto mindre prøvede jeg det igen forleden, og der havde det absolut ingen virkning – hvilket jeg ikke fatter en hat af. Men godt det samme, for jeg synes som sagt at “nul shampoo” må betyde “nul noget som helst der affedter”. Men det kan da godt være jeg prøver det igen hvis jeg har en dag hvor jeg synes det er for slemt.

 3. Hej, ID4U i Bruuns galleri har virkelig styr på hårmoden. Jeg har kommet der gennem fire år og det bliver der aldrig lavet om på.

 4. Hej Anja. Jeg er startet på nul-shampoo eksperimentet. Jeg har holdt uden shampoo i 3 uger. Mit hår er ekstremt fedtet, har prøvet bagepulver – hvilket gjorde det endnu værre. Bruger balsam én gang om ugen. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Tror du at det der rasul vil hjælpe?

  Naja.

 5. Hvor lang tid tog det før dit hår, kunne holde i længere tid uden at blive fedtet, og kun bliver vasket i vand? :).

 6. Hej Naja. Hmm, det bliver faktisk stadig fedtet – det er bare på en anden måde. Har du læst det lange indlæg her: http://anjalysholm.dk/ikke-brugt-shampoo-et-aar/ Jeg tror noget af det vigtigste hvis jeg skulle starte helt forfra, ville være den børste jeg nævner. Så ville jeg give det en gang rasul indimellem og så børste det godt lige så snart det begyndte at blive fedtet, så det fordelte sig hurtigt i håret. Eller … det ER faktisk sådan jeg vedligeholder det nu, og jeg tror måske det havde været godt at gøre fra starten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.