Vejen til mit hjerte går gennem musikken

I sidste måned lavede kvindeportalen Amine.dk et lille interview med mig om kærlighed. I det fortalte jeg bl.a. at jeg tænder på musikalitet: “En mand der
spiller et instrument og giver sig hen til musikken, er noget af det
lækreste jeg ved, og det virker virkelig tiltrækkende på mig.” Når jeg har det sådan, er det jo ikke overraskende at min kæreste er musiker. 🙂 Hvad der dog overraskede mig da jeg lærte ham at kende, var at han ikke bare spillede trompet (vi mødtes i et orkester, så det vidste jeg jo godt), men også spillede klaver og endda selv  komponerede.

For nylig indspillede han hjemme i stuen et lille klaverstykke han har komponeret, for at lægge det ud på et klaverforum og få noget feedback på det. Han synes ikke han får så troværdig feedback fra mig, for jeg synes jo alt hvad min kæreste laver er skøøøøønt 😉 så nu vil jeg spille det for jer her på min blog, og hvem ved om der så sidder en musiker eller to derude der har lyst til at give det et par ord med på vejen. Jeg synes det er supersmukt, og jeg smelter når jeg hører ham spille det. Enjoy!

Klaverstykke af Esben Maaløe

Jeg smiler når du deler 🙂
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

One thought on “Vejen til mit hjerte går gennem musikken

 1. Hejsa Anja..

  Jeg er normalt slet ikke til sådanne slags musik..

  Da jeg startede med at høre det, blev jeg “fanget”, og mit hoved slappede helt af og ville gerne høre mere, Jeg har hørt hele stykke, som du har lagt her. og jeg vil bare sige,, hold da helt op det lyder godt..

  Det lyder helt fantatisk..
  Held og lykke med det hele Esben 🙂

  Kærlige hilsner
  Channie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.